در رگ تاک

یادداشت ها و آثار امیر مقامی

در رگ تاک

یادداشت ها و آثار امیر مقامی

در رگ تاک

با قرآن

* یا داوُدُ إِنَّا جَعَلْناکَ خَلیفَةً فِی الْأَرْضِ فَاحْکُمْ بَیْنَ النَّاسِ بِالْحَقِّ وَ لا تَتَّبِعِ الْهَوی‏ فَیُضِلَّکَ عَنْ سَبیلِ اللَّهِ إِنَّ الَّذینَ یَضِلُّونَ عَنْ سَبیلِ اللَّهِ لَهُمْ عَذابٌ شَدیدٌ بِما نَسُوا یَوْمَ الْحِسابِ
اى داوود ما تو را در زمین خلیفه [و جانشین] گردانیدیم پس میان مردم به حق داورى کن و زنهار از هوس پیروى مکن که تو را از راه خدا به در کند در حقیقت کسانى که از راه خدا به در مى‏روند به [سزاى] آنکه روز حساب را فراموش کرده‏اند عذابى سخت‏خواهند داشت

ص / 26

بایگانی
آخرین نظرات
پیوندهای روزانه

۶ مطلب در آذر ۱۳۹۳ ثبت شده است

در نشست هفته پژوهش دانشکده علوم انسانی دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی به برخی ابزارهای حقوق بین الملل در مقابله با خشونت و افراطی گری پرداختم و قطعنامه های شورای امنیت، مسئولیت دولتهای حامی و محاکمه جنایتکاران را مورد بررسی قرار دادم. فایل صوتی این سخنرانی را از اینجا دریافت کنید.

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ آذر ۹۳ ، ۱۵:۰۶
امیر مقامی



وقتی برای اولین بار فیلم «هیس! دخترها فریاد نمی زنند» را در جشنواره فیلم فجر دیدم، یادداشتی روی وبلاگ منتشر کردم که متأسفانه به دلیل حذف مطالب وبلاگ سابق دیگر در دسترس نیست. امروز فرصتی شد تا در کنار استاد سابقم در دانشگاه اصفهان جناب حجت الاسلام دکتر خسروشاهی و همکار گرامی آقای شمعی، به بهانه این فیلم برخی آموزه های حقوقی و جرمشناختی را مورد بحث و بررسی قرار دهیم. بحث من بیشتر بر استانداردهای بین المللی حمایت از بزهدیدگان استوار بود که به ویژه در اعلامیه سال 1985 مجمع عمومی سازمان ملل در خصوص اصول اساسی دادگستری برای قربانیان جرم و سوءاستفاده از قدرت مطرح شده است، تمرکز داشت.

+ دسترسی به فایل های صوتی

» دکتر خسروشاهی (بخش اول) (بخش دوم)

» دکتر شمعی (دریافت فایل)

» آقای مقامی (دریافت فایل)

+ دسترسی به متن اعلامیه اصول اساسی دادگستری برای قربانیان جرم و سوءاستفاده از قدرت (اینجا)

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ آذر ۹۳ ، ۱۳:۰۶
امیر مقامی

دستورگرایی نه فقط در چهارچوب خوانش تأسیسی معاهدات مؤسس سازمان­های بین­المللی بلکه به عنوان یک چهارچوب و روش حقوقی از زوایایی نظیر حکومت قانون، حقوق بشر و پیشگیری از سوءاستفاده از قدرت نهادهای بین­ المللی مبتنی بر صلاحیت­های صلاحدیدی، این نهادها را تحت کنترل قرار می­دهد.

صلاحیت بر صلاحدید، تعبیری است که می­توان برای قلمرو وسیع دامنه اختیارات برخی نهادهای بین­المللی  به کار برد. برای مثال، دیوان بین­المللی دادگستری در مواجهه با تقاضای یک نظر مشورتی، در صورت اثبات صلاحیت خود، «می­تواند» این صلاحیت را اعمال کند و تکلیفی نسبت به برآوردن درخواست مزبور ندارد؛ گرچه آن درخواست با رعایت تمامی جوانب صلاحیتی دیوان در خصوص نظرات مشورتی، ارائه شده باشد.

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ آذر ۹۳ ، ۰۸:۱۲
امیر مقامی

 

گروه حقوق با همکاری دفتر پژوهش دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی به مناسبت هفته پژوهش برگزار می کند

 

کارگاه آموزشی

بازیابی و ارجاع به اسناد حقوقی بین المللی در مقالات و پایان نامه ها

 

- قابل استفاده برای دانشجویان و محققان حقوق، علوم سیاسی، روابط بین الملل

- زمان برگزاری: چهارشنبه 3 دی ماه، ساعت 17-13

- موضوعات: معاهدات ملل متحد، اسناد مجمع عمومی و شورای امنیت، رویه قضایی دیوان بین المللی دادگستری و دیوان اروپایی حقوق بشر، کمیته حقوق بشر، شورای حقوق بشر، گزارشهای شورای امنیت و...

- با توجه به محدودیت ظرفیت (20 نفر)، متقاضیان ابتدا باید با ارسال ایمیل شامل نام، شماره تلفن، رشته و مقطع تحصیلی و دانشگاه محل تحصیل ثبت نام و پس از دریافت تأیید، ظرف دو روز نسبت به واریز مبلغ 100 هزار تومان به حساب شماره 010405506003 بانک ملی به نام دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی اقدام نمایند.

- به شرکت کنندگان در این کارگاه، گواهینامه معتبر از سوی دانشگاه شهید اشرفی ارائه خواهد شد.

 

ایمیل ثبت نام و اطلاعات: publiclaw@hotmail.com

 

 

* مراحل ثبت نام

یک. ارسال ایمیل شامل  نام، شماره تلفن، مقطع تحصیلی و دانشگاه محل تحصیل به publiclaw@hotmail.com

دو. دریافت تأیید ثبت نام

سه. واریز وجه ثبت نام (فرصت پرداخت: دو روز پس از دریافت تأیید)

چهار. ارسال فیش اسکن شده از طریق ایمیل

پنج. دریافت تأیید قطعی نهایی ثبت نام

 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۱ آذر ۹۳ ، ۲۳:۱۰
امیر مقامی